Trio Bas, Fiol & Flöjt

Trio Bas, Fiol & Flöjt bildades våren 2006. Ann-Marie Josefsson på violin och viola, Anna Risberg på flera slags flöjter och Lene Kristjansen Edström på kontrabas. Vii framför både äldre och nyare musik med samma intensitet och spelglädje. Lene skriver också dikter som vi använder i alla våra program.

Trio Bas, Fiol & Flöjt lägger ner tid och omsorg på att skapa genomtänkta program och har under åren utvecklat ett koncept där ord och ton samverkar genom Lenes finstämda dikter. Vi bearbetar musiken själva och skapar lekfulla och inspirerade arr. Våra konserter är en helhetsupplevelse av musik och ord för alla sinnen. ”Ni låter som en hel orkester”, är en vanlig kommentar.
Vi erbjuder allt från traditionella konserter till lättsamma melodikryss med inslag av allsång. Det går också bra att anlita oss till bröllop, dop och begravningar. Vi används också ofta i körsammanhang både som trio och som enskilda musiker, då vår instrumentbesättning gör sig bra tillsammans med kör.

Hör av er till Ann-Marie om ni vill göra en förfrågan eller boka en spelning.
Vi ni veta hur vi låter, gå gärna ut på You Tube. Där finns flera filmklipp från våra konserter!
(Foto: Susanne Nordström)

Lene Kristjansen Edström stående hållandes i sin kontrabas. Till vänster i bilden Ann-Marie Josefsson på huk, kikar fram bakom kontrabasen hållandes i sin fiol. Till höger Anna Risberg på huk, kikar fram bakom kontrabasen med flöjten i handen. Bilden är tagen i studio och bakgrunden är ett beige canvastyg.
Updating…
  • Inga produkter i varukorgen.